Lottefie

Fashion Blog

Als hardcore jouw levensstijl is

4 mei 2017 Lotte Lange 0 Comments

Over kleding en mode valt enorm veel te vertellen. Wanneer je de modebladen van de afgelopen jaren bekijkt zie je modetrends die opkwamen en net zo snel weer verdwenen. Tussen al die trends zitten er ook blijvertjes. Het is de kleding die hoort bij een bepaalde lifestyle. Wanneer jij niet echt een meisjesmeisje bent en je van stevige muziek houdt pas jij waarschijnlijk niet in een modeplaatje. Hardcore is geen kledingstijl; het is een manier van leven. Het is dan ook goed om te weten dat er hardcore kleding dames stijl is.

Hardcore maar vrouwelijk

Bij hardcore kleding denk je al heel snel aan zwarte trainingspakken en zwarte bomberjacks. Dit hoeft niet per se zo te zijn natuurlijk. De hardcore kleding maakt net zo goed een ontwikkeling mee. Je kan je prima hardcore kleden met vrouwelijke kleuren. Je hoeft je ook allang niet meer te hullen in een vormeloos trainingspak; voor strakke topjes kan je net zo goed bij een hardcore kledingwinkel terecht.

Gabber kleding met design

Gabber kleding dragen wil dus niet zeggen dat je in de categorie eenheidsworst valt. Je hebt de keuze uit meerdere soorten gabber kleding of hardcore kleding. Wanneer je goed bij gespecialiseerde winkels kijkt kom je tot verrassende ontdekkingen. Hardcore is het asociale karakter ontgroeid. Het is een manier van leven en jij kan je gevoel voor stijl in uitdrukking brengen.

Nog zoveel te ontdekken

Op het moment dat jij hardcore kleding wil gaan kopen maar bang bent voor vooroordelen of slobberende trainingspakken kan het geen kwaad om eens bij een gespecialiseerde gabber kleding winkel te kijken. Er zal een wereld voor je open gaan. En niet alleen ontdek je er jouw nieuwe kledingstijl; je ontmoet ook gelijkgestemden. Wanneer jij denkt dat hardcore alleen bomberjacks omvat valt er nog zoveel te ontdekken.

Previous Post

Next Post