Lottefie

Fashion Blog

Exclusieve damesmode voor iedereen toegankelijk met Modeveiling

19 juni 2018 Lotte Lange 0 Comments

Wil jij graag authentieke mode dragen maar beschik je niet over het budget om deze dure kledingstukken aan te schaffen? Een herkenbaar probleem waar meer vrouwen mee kampen. Met Modeveiling behoort dit echter tot het verleden en wordt exclusieve kleding beschikbaar gemaakt voor iedereen.

A-merken voor een aanbiedingsprijs

Op Modeveiling kun je van top brands zoals onder meer G-Star, Ted Baker, Nomansland en andere bekende fashion merken nieuwe kleding kopen voor een zeer scherpe prijs.

Zo kun je afhankelijk van het specifieke aanbod tientallen euro’s besparen op de gebruikelijke retailprijs. Niet alleen betreft het kleding, ook populaire accessoires en sieraden van bijvoorbeeld Buddha to Buddha vind je op de site.

Hoe werkt Modeveiling?

Modeveiling is een nieuw soort dames kleding outlet. Zoals de naam al enigszins doet vermoeden werkt de site met een veilingsysteem. Dit betekent dat je samen met andere geïnteresseerden kunt bieden op nieuwe kledingstukken en accessoires die op dat moment online staan

Stopt de veiling en ben jij degene met het hoogste eindbod, dan ben jij de winnaar van het kledingstuk. Simple as that. Je krijgt jouw aankoop gewoon thuisgestuurd zoals bij iedere andere webshop.

Gaat het om nieuwe of gebruikte kleding?

Vaak wordt gedacht dat het om tweedehands kleding gaat die al is gedragen. Dit is echter het geval, alle kleding die op Modeveiling geveild wordt is gegarandeerd nieuw. Start biedingen kunnen worden geplaatst vanaf 90% van de reguliere retailprijs.

Dagelijks een nieuwe collectie

Heb je een tof kledingstuk of accessoire gezien dan is het zaak om hier direct op te bieden. Iedere dag wordt het gehele aanbod namelijk vernieuwt en kun je weer nieuwe producten scoren.

Hierdoor is Modeveiling een actief en levende site waar dagelijk vele blije kopers worden voorzien van nieuwe producten van de beste brands.

Previous Post

Next Post