Lottefie

Fashion Blog

Kleding bedrukken met jouw logo

25 juni 2018 Lotte Lange 0 Comments

Wil je graag opvallen of eenheid uitstralen met je team of bedrijf, dan is een goede manier om dit te bewerkstelligen door middel van bedrukte kleding. Veel bedrijven delen bedrukte kleding of gadgets uit en hopen daarmee meer naamsbekendheid te genereren. Wat zijn de andere voordelen van bedrukte kleding precies?

Straal eenheid uit met een bedrukte trui

De meeste ruimte voor een gepersonaliseerde boodschap heb je op je lichaam. Op je borst en rug heb je veel vlakke ruimte waar je een custom-made bericht kunt laten drukken. Denk bijvoorbeeld aan het logo van je bedrijf of een herkenbare slogan.

Wanneer je jouw werknemers voorziet van een eigen bedrukte trui of shirt creëer je eenheid en straal je professionaliteit uit. Erg handig wanneer je bijvoorbeeld naar een beurs of evenement moet waar mensen en klanten je snel moeten herkennen aan je kleding.

Een bijkomend voordeel is dat veel mensen de trui met jouw logo ook in hun dagelijks leven zullen dragen. Niet alleen voorzie je dus in de behoefte om eenheid uit te stralen, ook creëer je een deel gratis promotie van jouw brand.

Bedrukte accessoires

Wil je graag iets subtielers dan een shirt of trui dan kun je gaan voor bedrukte kledingaccessoires. Hierbij krijgen dragers van de kleding minder het idee dat ze reclame aan het maken zijn voor een specifiek brand.

Denk hierbij onder meer aan petten, zonnebrillen of portemonnees. Dit zijn producten die voornamelijk een nuttige functie hebben en mede daardoor erg gewild zijn. Deze accessoires zijn ook erg goed geschikt wanneer je in grote getalen klanten wilt voorzien van een leuk item waarop ze jouw merk kunnen herkennen.

Je ziet dan ook vaak dat op feesten en festivals bedrukte zonnebrillen worden uitgedeeld aan bezoekers. Zo ontstaat er direct een positieve associatie met jouw bedrijf.

Previous Post