Lottefie

Fashion Blog

Linten voor alle gelegenheden kopen

23 mei 2018 Lotte Lange 0 Comments

Of je nu een fervent knutselaar bent of op zoek bent naar linten in grote hoeveelheden maakt niet uit. Bij Lintjeswinkel XL kun je zowel als particulier of bedrijf terecht om zeer diverse soorten lint aan te schaffen. Dit kan zowel per meter als op een hele rol zijn.

Diverse motieven op linten

Bij Lintjeswinkel XL zijn tal van dessins te koop. Hierbij kun je denken aan lint met streepjes, stippen, hartjes, stiksels, geruit maar ook effen lint. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de mogelijkheden. Voor het complete assortiment kijk je het beste even op de website.

Verschillende bloemetjeslinten

Wil je bloemen lint kopen? Dan ben je bij Lintjeswinkel XL ook aan het juiste adres. Er zijn diverse motiefjes te koop en de prijzen verschillen per motief. Het bloemetjeslint kun je bestellen per rol, hierop zit 22 meter lint. Daarnaast zijn er wel verschillende breedtes te koop. Je kunt kiezen voor een lint met bloemetjes van 10, 16 of 25 mm, ook afhankelijk van het motief.

Op tijd bestellen betekent een snelle levering

Als je een lint gevonden hebt dat je graag hebben wilt klik je eenvoudig op Bestellen en wordt het toegevoegd aan je winkelmandje. Als je een bestelling doet voor 2 uur ’s middags wordt deze de volgende dag nog geleverd. Afhankelijk van de grootte ervan wordt het als brievenbuspost verstuurd of als pakketje. Voor bestellingen boven de 50 euro betaal je geen verzendkosten.

Vraag om samples

Ben je op zoek naar een bepaald lint maar kun je het niet vinden of heb je andere vragen? Neem dan altijd even contact op met het bedrijf. Ze zijn telefonisch en via de mail bereikbaar. Heb je een lintje gevonden waarvan je denkt dat het geschikt is maar twijfel je nog over de kleur? Dan kun je ook tegen alleen verzendkosten een sample bestellen om te kijken of dit geschikt is.

Previous Post

Next Post