Lottefie

Fashion Blog

Slim en snel aankleden voor Carnaval

1 november 2016 Lotte Lange 0 Comments

Weet je maar niet hoe je je moet aankleden voor Carnaval? Vrees dan niet! In deze blog geef ik advies over wat je allemaal kan aantrekken komend carnavalsfeest. Het vinden van een leuke outfit is gewoon niet zo gemakkelijk. Dit komt doordat er zo veel keuze is! En natuurlijk zou je het liefste alles willen uitproberen. Dit probleem heb ik meestal. Ik verspil zo’n 2 uur in een feestwinkel, en heb dan nog steeds niet de perfecte outfit gevonden. Wél heb ik dan een stuk of 15 pakjes aangehad. Dat is ook super leuk! Maar niet zo handig

Hoe pak je het aan?

Het voornaamste advies is om in plaats van in een winkel je aankopen te doen, dit te doen in een webshop. Dit scheelt je gelijk al die loze tijd van aankleden in de winkel en het aanpassen van kleding die je toch niet wilt kopen. Het klinkt heel simpel, maar eigenlijk is het dat ook. Je gaat gewoon naar een website waar ze verkleedkleren verkopen. En dan zoek je naar een aantal kostuums waar je interesse in hebt. Je hebt al snel door of je iets wel of niet leuk vind, bijvoorbeeld door de afbeelding of door de duidelijke prijs. En je verspilt geen tijd aan het toch maar even aanpassen van een niet perfecte outfit.

Voordelen online shoppen

Online shoppen heeft nog wel meer voordelen. Zo kun je heel overzichtelijk zien wat de prijs van een artikel is. Hierdoor ga je veel minder snel over je budget heen. Ook wordt de kleding vaak thuis bezorgd. Het enige nadeel van online shoppen is dus dat je de kleding niet van te voren kan passen. Gelukkig hebben de meeste webshops tegenwoordig wel een terugstuur service. Dit betekend dat je het kan passen en binnen een of twee weken nog kan terugsturen. Zo ben je toch sneller klaar dan bij een winkelbezoek.

Previous Post

Next Post